Anastasija Ražnatović u duhu glamura starog Holivuda: Umesto venčanice haljina u stilu grčke boginje

Olja Jelić Vesti 23.08.2023 20:30 1

Anastasija Ražnatović udala se za Nemanju Gudelja na intimnoj ceremoniji, a njena venčanica bila je posebna priča.

Anastasija Ražnatović na venčanju

Printscreen/Instagram

Anastasija Ražnatović i zvanično je postala gospođa Gudelj. Lepa pevačica udala se u tajnosti za fudbalera Nemanju Gudelja, a srećne vesti saznale su se nakon par objava na Instagramu. 

Zavete su razmenili u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda, a iako je par najpre krio da su se venčali, burma koja se mogla videti na Nemanjinoj ruci, na domalom prstu otkrila je istinu. 

 

 

Par dana kasnije i Anastasija je krenula da nosi venčani prsten, a sada su se pojavile i fotografije koje su potvrdile pisanja domaćih medija.

Na intimnom venčanju bilo je 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj, prenose domaći mediji. Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva.

Anastasija je odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

Anastasija Ražnatović na venčanju

Printscreen/Instagram

 

 

U pitanju je komad brenda Lanvin, a može se naći u prodaji po ceni od 2.780 dolara i uklopila ju je s belim sandalama s visokom štiklom.

Što se tiče frizure, odlučila se za elegantnu punđu i decentnu šminku, a od nakita je nosila narukvicu i sat, piše Glossy.rs.

Nemanja je nosio belu košulju, crne pantalone i patike, što je pomalo iznenađujuće za mladoženju, ali u skladu s njihovim ležernim stavom i time što su želeli da sve prođe opušteno.

Sliku mladenaca podelio je Nemanjin šofer Rašid, koji ih uvek prati u stopu.

 

 

Komentari (1)
Loading
Ljuba
24.08.2023 13:09

Bravo Rašide,da nije tebe ostali bi uskraćeni za važne informacije.Jesi li pitao mladence prije objave fotoigrafija?Sretno Anastasiji i Nemanji!