Ponele su istu haljinu, u šetnji i na rođendanu: Kejti Holms ili Megan Markl, kojoj bolje stoji?

Olja Jelić Vesti 18.08.2023 20:25 1

Glumica Kejti Holms viđena je na ulicama Menhetna u šetnji noseći istu haljinu koju je na 42. rođendanu nosila Megan Markl

Kejti Holms

Shutterstock

Glumica Kejti Holms poznata je po tome što je ljubiteljka ulične mode, a uvek nosi ležerne, urbane i trendi kombinacije.

Zapravo, Kejti i važi za trendseterku iz potaje i jednu od najstilizovanijih poznatih žena, a njene dnevne i večernje kombinacije mogu prilično lako da se kopiraju.

Međutim, mnogi do sad nisu osvestili da Kejti Holms voli isti stil kao i Megan Markl.

Zvezda Dosonovog sveta viđena je ovog ponedeljka u identičnoj haljini u kojoj smo videli Megan na proslavi njenog 42. rođendana. Ona je tada uslikana sa suprugom Harijem na večeri u Montesitu u popularnom restoranu Tre Lune, nakon čega je Hari otputovao u Tokio i Singapur.

Kejti je uslikana u Njujorku u stajlingu koji će vam odmah biti poznat; u pitanju je haljina na crne i bele pruge, bez bretela i rukava, s potpisom brenda Posse, koja se može kupiti po ceni od 239 dolara.

Vojvotkinja od Saseksa nosila ju je na nešto elegantniji način, uz nakit vredan nekoliko hiljada dolara i svoju Cult Gaia čuvenu tašnicu, dok je Kejti Holms birala više kežual modni pristup, pa ju je ponela s patikama brenda Balensijaga.

 

 

 

Haljine s prugama su i inače ovog leta veliki hit, a čim ju je ponela Kejti Holms, to je samo dodatan razlog da kraj leta dočekate u jednom ovakvom komadu.

 

Komentari (1)
Loading
ceca
18.08.2023 22:28

Megan