Kako naneti puder, a da izgleda kao da ga nemate na licu? Ovaj korak je ključan

Olja Jelić Vesti 17.08.2023 22:00 0

Za izgled kao da se uopšte niste našminkali, a da ipak prekrijete nedostatke, pogledajte koji korak je ključan

Šminka

Printscreen/Instagram

Ako želite ujednačeniji izgled tena bez crvenila i nesavršenosti, otkrivamo vam savet šminkerke kako naneti puder, a da šminka deluje prirodno.

Činjenica je da ujutru uglavnom prekrivamo nedostatak nekoliko sati sna. Da imamo čarobni štapić, verovatno bismo obrisali te tamne podočnjake i bubuljice izazvane stresom. Taj čarobni štapić je na kraju uglavnom težak puder zbog čega je šminka na licu previše očigledna i neprijatna, posebno tokom leta.

Da biste postigli savršeni balans između zdravog izgleda kože i šminke, predlažemo vam da isprobate savet francuske šminkerke Violet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

 

 

Tajna šminkerke je u tome što nanosi puder i korektor samo na regije na kojima joj je zaista potrebna pokrivenost. Zbog toga je važno da koristite nijanse koje savršeno odgovaraju vašem tonu kože. Osim toga, ključno pravili je da izostavite nos kada nanosite podlogu. Ovaj trik će pružiti iluziju da uopšte nemate šminku.

Taj efekat uvek funkcioniše zbog toga što je nos u centru lica i tu prvo pada pogled onih koji vas posmatraju. Ovako će vaše lice izgledati kao da niste našminkani, a istovremeno ćete na ostatku lica pokriti sve nesavršenosti, kao što su bubuljice, pege ili crvenilo.

Komentari (0)
Loading