Kako da prilagodite boju pudera vašem tenu? Tajna je u ovom bjuti triku

Olja Jelić Vesti 22.07.2023 19:30 0

Ovaj bjuti trik zasniva se na odavno usavršenoj tehnici konturisanja.

Konturisanje

Printscreen/TikTok

Prisetite se, koliko puta vam se desilo da izaberete pogrešnu boju pudera ili pak da vam vaša nijansa nakon sunčanja više ne odgovara, a nakon što kupite tamniju odjednom dođe jesen i vama boja pudera ponovo ne odgovara? Shodno tome, danas vam donosimo bjuti trik koji spada u kategoriju najjednostavnijih, a najpraktičnijih trikova koji će vam umnogo olakšati potencijalne pogrešne mejkap izbore.

Ovaj bjuti trik zasniva se na odavno usavršenoj tehnici konturisanja.

Ukoliko imate problem sa puderom čija nijansa je mnogo svetlija od vašeg tena potrebno je da proizvodom za konturisanje, hladnijih tonova braon boje, linijama istaknete delove lica poput obraza, brade, gornjeg dela čela i spoljnih linija nosa. Zatim sve to veoma dobro izblendate.

 

@hayleybuix Easy hack if you got the wrong foundation shade! ib @lenkalul @lccbeautyy #makeuptutorial #makeuphacks #makeuptips ♬ dźwięk oryginalny - <3

 

Ukoliko ipak imate problem sa puderom čija nijansa je značajno tamnija od vašeg tena, potrebno je da nanesete korektor na predeo ispod očiju, zatim na deo tik ispod obraza, srednji deo čela u obliku trougla i na kraju popuniti unutrašnju liniju nosa. Takođe dobro izblendati.

 

 

Komentari (0)
Loading