Mesijeva žena u retro modelu pantalona koje su zaludele modni svet: Skidaju i do pet kilograma, idu uz sve

Olja Jelić Vesti 15.08.2023 17:00 0

Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija pojavila se u klubu u fantastičnim pantalonama koje skidaju i do pet kg, a koje su jedan od najvećih trendova sezone

Lionel Mesi

Printscreen/Instagram

Antonela Rokuco, njen suprug Lionel Mesi i Dejvid i Viktorija Bekam odlučili su da proslave to što se Inter iz Majamija izborio za svoju kartu za polufinalnu fazu Liga kupa nakon što je sa 4-0 savladao Šarlot.

 

 

Fudbaleri su se sjajno provodili, kao i njihove supruge, a posebnu pažnju ipak je privukla Antonela i to zbog fantastičnog modela pantalona koje je odabrala za ovo veče.

Reč je o retro modelu iz devedesetih koji je poslednjih meseci postao jedan od najpopularnijih, a u ovakvim pantalonama već smo videli i brojne druge slavne lepotice poput Dženifer Lopez koja tokom leta nije izlazila iz njih. 

Reč je o kargo modelu grimizno zelene boje uz koji je Antonela ponela jednostavan crni top, a ono što je specifično je sam materijal koji je celokupnom outiftu dao dašak glamura.

 

 

Kako je reč o satenskim pantalonama, njeno izdanje izgledalo je elegantno i svedeno, što ne bi bio slučaj da je reč o klasičnim materijalima koji se koriste kada je reč o kargo modelima.

Ovakve pantalone upravo zbog visokog struka i džepova sa strane sklanjaju pogled sa bokova i stomaka, i čine da figura izgleda mršavije, pogotovo ako ih nosite sa užim odevnim komadima u gornjem delu. Ovakav tip kargo pantalona sjajno izgleda i uz patike i sa visokim potpeticama zbog čega je među traženijim ne samo za odlazak u grad, već i za različite proslave.

Komentari (0)
Loading