Lepa Bosanka zavela Šumahera: Sin slavnog vozača Formule 1 objavio sliku sa novom devojkom, evo ko je ona

Slobodanka Ćorić Vesti 14.08.2023 18:20 0

Nekadašnji vozač Hasa, a sada test vozač Mercedesa se slikao u zagrljaju plavokose lepotice koja je manekenka

lejla hasanović

Printscreen/Instagram

U prethodnih nekoliko sezona gledali smo sina Mihaela Šumahera u Formuli 1, a ove sezone je test vozač Mercedesa. Nismo ga viđali na stazi, ali mu očigledno mnogo bolje ide van staze nego na njoj.  Sada je na instagramu objavio fotografiju sa lepoticom koja mu je nova devojka! Nakon mnogo spekulacija da su u vezi Mik Šumaher i Lejla Hasanović su sada javno izašli i svima javili da su zajedno!

Nekadašnji vozač Hasa, a sada test vozač Mercedesa se slikao u zagrljaju plavokose lepotice koja je manekenka, a ime jasno govori da je sa ovih prostora. Lejla Hasanović je poreklom iz Srebrenice, ali je rođena i odrasla u Danskoj. 

Roditelji su joj tokom rata u Bosni i Hercegovini izbegli u Dansku, a pre početka manekenske karijere takmičila se na izboru za Mis Danske. Stigla je do finala, nije pobedila, ali su je agencije primetile i jedna je od najpoznatijih manekenki u državi. Pogledajte kako ona izgleda:

Posle objave veze sa Mikom Šumaherom postala je još poznatija, a sada je broj njenih pratilaca na instagramu ozbiljno probio 200.000. Navodno često svraća u roditeljski zavičaj i voli da posećuje Balkan. 

Komentari (0)
Loading