Kajli Džener diktira bjuti trendove: Tri koraka kako da postignete ovaj način šminkanja usana

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 18:30 0

Kad šminkerka Meri Filips deli mejkap savete, pažljivo ih slušamo

Kajli Džener

Printscreen/Instagram

Kad Meri Filips deli mejkap savete, pažljivo ih slušamo. Šminkerka koja sarađuje sa Hejli Biber, Kim Kardašijan, Kendal i Kajli Džener početkom godine našla je u centru pažnje zbog svog nesvakidašnjeg tutorijala za postizanje prirodnih kontura, koji podrazumeva nanošenje proizvoda za konturisanje pre tečne podloge. Od tada je podelila još nekoliko korisnih trikova na svojim Instagram i TikTok profilima, a poslednji u nizu njenih video klipovina, koji su izazvali veliku pažnju, jeste tutorijal za postizanje cherry cola usana.

 

 

Trend cherry cola usana definitivno je jedan od trenutno najpopularnijih na TikToku, a ovaj mejkap trend ponele su i Kendal i Kajli Džener. Kao što samo ime kaže, izgled je inspirisan Coca-Colom sa ukusom višnje i podrazumeva kombinaciju nekoliko nijansi, ali i poigravanje teksturama i bojama za zabavan i koketan izgled, koji je savršen za kraj leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carmouchecosmetics

 

Cherry cola lips postiže se najpre konturisanjem usana olovkom u dark nude ili tamnocrvenoj nijansi, potom se na same usne dodaje boja višnje dok na samom kraju sledi nanošenje lip glossa.

Korak jedan

Uokvirite usne olovkom u dark nude nijansi i to tako što ćete je naneti tik iznad prirodnih ivica usana kako biste postigli puniji izgled. Nakon nanošenja, olovku malo razmažite prstima kako biste izbegli oštre prelaze. Imajte u vidu da možete da koristite i bordo olovku.

Korak dva

Za postizanje cherry boje na usnama, Meri je koristila karmin u jarko crvenoj nijansi koji je nanela samo na sredinu usana, a potom ga je prstima utapkala ka ivicama.

Korak tri

Kao što smo vam već rekli, na samom kraju je nanela sjaj za usne koji čitavoj priči daje zabavan izgled. 

Pošto su holivudske zvezde poludele za ovim bjuti trendom, ne sumnjamo da će postati jedan od vodećih krajem leta i ove jeseni. 

Komentari (0)
Loading