Viralni trend na mrežama podseća da je starenje prirodni proces: Nisu mu odolele ni Hejli Biber i Kajli Džener

Olja Jelić Vesti 01.08.2023 19:08 0

Starenje može biti zastrašujuće, ali najnoviji trend na TikToku podseća ljude da je to najnormalniji prirodni proces. Viralni filter pruža realističan uvid u to kako ćete izgledati u budućnosti i na najbolji način emotivno dotiče korisnike

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Spremite se da upoznate stariju verziju sebe. Efekat, koji je postao viralan sredinom jula, transformiše mlade korisnike TikToka u zrele odrasle osobe pomoću veštačke inteligencije, menja boju kose, stvara bore na koži i opušta lice.

Ako se plašite starenja, ovaj filter može biti prilično uznemirujuć na početku, ali mnogi korisnici biraju da zanemare šokantnu transformaciju i umesto toga prihvate šta budućnost donosi. Filter će napraviti podeljeni ekran kako biste videli kako trenutno izgledate i kako aplikacija predviđa da ćete izgledati u budućnosti. Takođe možete dodirnuti ekran kako biste uklonili podeljeni prikaz i ostavili samo efekat starenja.

Za ovim filterom poludele su i holivudske zvezde poput Hejli Biber i Kajli Džener.

 

 

Ljudi su očigledno znatiželjni da dobiju kratak uvid u svoju budućnost, jer je filter do sada korišćen u 14 miliona videa, a povezani hešteg je pregledan više od 114,8 miliona puta do 19. jula.

 

 

Iako smo naučeni da se plašimo efekata starenja, ovaj proces zapravo može biti veoma lep. Zahvaljujući novom viralnom filteru, sada možemo upoznati naše buduće ja pre nego što postanemo takvi

 

.

Komentari (0)
Loading