Grudnjak kao deo odevne kombinacije: Ovako to nose poznate Srpkinje, a da li biste i vi?

Olja Jelić Vesti 29.07.2023 16:50 0

Ovo su stajlinzi sa stilom. Međutim, vrlo je lako biti vulgaran.

Tamara Kalinić

Printscreen/ Instagram

Činjenica je da su korseti ponovo u modi, iako se smatraju donjim vešom. Ipak, modni trendovi su otišli korak dalje jer i grudnjak može biti deo stajlinga.

Pogledajte odevne kombinacije za stilizovanje grudnjaka uz ostatak odevne kombinacije, a da to izgleda vrlo atraktivno i umereno. 

Naše poznate dame znaju kako da ga ponesu, a da to deluje moderno i sa stilom. 

Tamara Kalinić 

Naša svetski poznata influenserka Tamara Kalinić odlučila za beli grudnjak koji oblikom podseća na mini korset jednostavnog dizajna. Stilizovala ga je uz braon bomber jaknu i midi suknju A kroja u istoj boji. Ipak, zvezda ovog stajlinga su čizme sa otvorom poput japanki, što ih čini vrlo zanimljivim izborom za obuću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Sara Jo u Mikanosu 

Da li ste primetili da se pojavio trend otkopčanih farmerki koje otkrivaju sportski donji veš? E pa, pevačica Sara Jo ga je isprobala i svidelo nam se! Osim toga, onda je obukla i sportski top grudnjak u crnoj boji i potpuno uklopila čitav stajling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Moguće je ukombinovati ovaj modni komad, a da deluje elegantno i sa stilom, uz dozu provokacije. Naše poznate dame su u tome uspele, a verujemo da će se taj autfit dopasti mnogim ženama. 

 

Komentari (0)
Loading