Smelo, ali ipak sa stilom: Providnim haljinama nisu odolele Danijela Dimitrovska i Tamara Kalinić

Olja Jelić Vesti 26.07.2023 19:02 0

Svetlucave, providne haljine su popularni komadi koje ovog leta možete da nosite u provod, na plažu i u šetnju

Danijela Dimitrovska

Privatna arhiva

"Providni" modeli haljina, koji su prošlog leta privukli pažnju, zahtevaju hrabrost i kreativnost, ali samo retki su se usudili da ih nose. 

Naše najbolje obučene devojke, modne influenserke poput Danijele DimitrovskeTamare Kalinić i TikTokerke Tamare Dimitrić, kombinuju ih bez greške za različite prilike.

"Bezobrazna haljina" koja mnogo toga otkriva, ovog leta je popularnija nego prošle godine.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić, uzor mnogim modnim ljubiteljima, blista u provokativnoj, a istovremeno elegantnoj providnoj haljini. Ova hrabra modna odvažnost ističe njene grudi i struka, dok uski kroj elegantno prati liniju njenog tela. Savršena građa Tamare Kalinić učinila je da ova "bezobrazna haljina" izgleda besprekorno na njoj, a njeno samopouzdanje i šarm dodatno naglašavaju njen izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska zasenjuje u svojoj svetlucavoj haljini dugih rukava, nemoguće je da u njoj ne privuče poglede. Ovaj uzak kroj koji doseže iznad kolena ističe njene vitke noge i prefinjenu figuru. Njen modni izbor donosi očaravajuću eleganciju i sofisticiranost kojom dominira. Savršeno skladan izgled Danijele u ovoj haljini dokazuje da stil i gracioznost idu ruku pod ruku, i pruža inspiraciju da i sami istražimo kako uneti sjaj u naše odevne kombinacije.

 

 

Tamara Dimitrić

TikTokerka Tamara Dimitrić zasijala u svojoj dugoj svetlucavoj haljini. Njen izbor se razlikuje od onih poznatih dama Tamare Kalinić i Danijele Dimitrovske, jer ova haljina ima duge rukave i dug donji deo koji se spušta do poda. Ova prefinjena haljina ističe njenu figuru na zaista lep način, naglašavajući sve njene atribute.

 

 

Ovi zanimljivi komadi garantuju da ćete biti zvezda svake večeri, nevažno da li ovaj model haljine oblačite na plažu, u grad ili na neku proslavu.

Komentari (0)
Loading