Stil Aleksandre Radović rado kopira svaka žena: Njen omiljeni model haljine je istovremeno damski, ali i provokativan

Olja Jelić Vesti 29.07.2023 12:30 0

Za nastup često odabere ovaj kroj haljine.

Aleksandra Radović

Alo

Pevačica Aleksandra Radović je na domaćoj muzičkoj sceni već 20 godina i otkad se pojavila raduje nas svojim raskošnim glasom i predivnim pesmama koje se godinama pevaju.

Osim po muzičkom talentu, godinama je izgradila svoj prepoznatljiv modni stil. Njene odevne kombinacije su uvek moderne, besprekorno stilizovane i prefinjene.

 

 

Kada su u pitanju kombinacije za scenske nastupe, uvek je nepogrešivo elegantna, nežna i uglavom se odlučuje za jednobojne komade u obliku haljina ili pak šik odela.

Upravo tako je bilo i sinoć, kada je Aleksandra nastupila u Sarajevu i osim svojim hitovima, sve prisutne oduševila svojom modnom kombinacijom. Za ovu priliku, pevačica je odabrala usku midi-haljinu na jedno rame koja je svojim krojem Aleksandri fantastično pristajala.

 

 

Na desnom ramenu haljina je imala glomazan detalj nalik čvrstom karneru u boji breskve, a potom se su se kroz celu haljinu, koja je takođe bila u toj nežnoj nijansi boje breksva, prožimale sitne šljokice koje su celoj kombinaciji podarile još elegantniji prizvuk.

Haljina je u potpunosti bila pripijena uz telo te je prikazala Aleksandrinu besprekornu liniju, a romantičnu notu su joj dali i sitni karneri na krajevima haljine.

Uz ovaj model, pevačica je iskombinovala elegantne sandale sa potpeticom u boji između zlatne i boje breskve.

Za kraj, pevačica je podigla kosu u visok konjski rep, a šiške je ostavila da joj padaju niz lice.

Izgleda da su haljine na jedno rame jedan od omiljenih modela Aleksandre Radović.

 

 

U proteklo vreme smo nekoliko puta imali prilike da je vidimo u ovakvim modelima, koje su iako svaka drugačija na svoj način, u jednom bile iste: darovale su joj nežan, romantičan i pre svega damski izgled.

 

 

 

I upravo je jedno otkriveno rame - ma koliko da su se haljine među sobom razlikovale po boji, modelu i dužini - detalj koji je apsolutno svakoj kombinaciji dozu seksepila, ali na suptilan i ženstven način.

 

Komentari (0)
Loading