Zanosna plavuša u kopačkama: Ona je najlepša fudbalerka ikada, odrasla na selu, a sad živi svoj san

Slobodanka Ćorić Vesti 26.07.2023 13:47 0

Fudalerka Aston Vile je u centru pažnje gde god da se pojavi. Na Instagramu je prati preko 13 miliona ljudi

Ališa Leman

Printscreen/Instagram

Prelepa Ališa Leman (24) mami uzdahe na Svetskom prvenstvu za fudbalerke. Po mnogima najlepša fudbalerka na planeti izazvala je veliku pažnju. Reprezentativka Švajcarske nije ulazila u igru na meču protiv Norveške, ali su je navijači sa nestrpljenjem čekali.

Mnogi od njih spustili su se skoro do samog terena i tražili su fotografiju i autogram za uspomenu. Ališa im je izlazila u susret, pozirala je za slike i delila autograme, tako da je svima ulepšala dan. U prvom kolu protiv Filipina ušla je sa klupe u igru, a u grupnoj fazi Švajcarska igra još sa Novim Zelandom. Dovoljan im je bod za prolaz u osminu finala.

Fudalerka Aston Vile je u centru pažnje gde god da se pojavi. Na Instagramu je prati preko 13 miliona ljudi. "Odrasla sam u jednom selu u Švajcarskoj. Kada god odem kući tamo me dočeka mnogo životina, konji, psi, sve je toliko drugačije kod kuće. Igrali smo fudbal na ulici, kada bi naišao automobil vikali bismo i pomerali se, bilo je sve tako normalno, sada je drugačije. Takve stvari mi pomažu da ostanem na zemlji", rekla je Ališa za "Skaj Sport". Pogledajte i kako ona izgleda:

Prokomentarisala je i društvene mreže i ogroman broj pratilaca. "Nikada mreže nisu bile važne kao sada. Mnogo toga se promenilo u ženskom fudbalu, sada nas prihvataju, podržavaju, dolaze da nas gledaju. Meni iskreno najviše znači kada mi mama kaže da je ponosna na mene. Igram u Engleskoj, živim svoj san i želim da familija bude ponosna na mene i da svi budemo srećni", poručila je Ališa Leman.

 

Komentari (0)
Loading