Jednostavno i lepo: Anđelina Džoli opet dokazala zašto je modna ikona

Marina Đurđević Vesti 22.07.2023 13:40 0

Proslavljena glumica u poslednje vreme oblači se jednostavno i klasično, ali kad god obavlja dnevne obaveze sa decom ona zaboravlja na aktuelne trendove i razmišlja praktično

Anđelina

Shutterstock

Proslavljena glumica u poslednje vreme oblači se jednostavno i klasično, ali kad god obavlja dnevne obaveze sa decom ona zaboravlja na aktuelne trendove i razmišlja praktično.

Holivudska diva Anđelina Džoli pre nekoliko dana je viđena na aerodromu u Njujorku u društvu ćerke Zahare i sina Paksa, a njeni obožavoci oduševljeni su vrlo šik izdanjem za svaki dan koje je odabrala počasna oskarovka.

Nosila je crni autfit, sastavljen od širokih pantalona i laganog mantilića, a statement deo njene kombinacije je predimenzionirana tašna.

 

Upravo to je detalj koji Anđa uporno pokušava da vrati kao modnu zapovest, a jedno je sigurno  devojke kojima je svaka torba mala navijaju za nju.

Anđelina često nosi velike torbe, nasuprot trendu malih i čak mikrotašni koje ničemu ne služe, a obično su to vrlo praktični modeli. Kvalitetne ručke, pregrade, džepovi, neretko i tzv. bunar dizajn sve to glumica uzima u obzir dok bira aksesoare kojima upotpunjuje svoje svakodnevne odevne kombinacije.

Zahvaljujući tome, ona uspeva da sa sobom uvek ima baš sve što može da joj zatreba u toku dana, a kako preferira jednostavne modele bez previše detalja ona izgleda jednako elegantno i svedeno kao da nosi klasičnu mini-tašnu.

Komentari (0)
Loading