Anđelina Džoli prošetala u komadu koji Srpkinje obožavaju: Retro mantil koji je uvek aktuelan na glumici stoji savršeno

Olja Jelić Vesti 28.06.2023 09:29 0

Anđelina Džoli je primećena u Njujorku dok je bila u društvu svoje dece: sina Paksa i ćerki Zahare i Šajlo. 48-godišnja glumica i humanitarka je imala oči uprte u nju dok je izlazila iz terenca u fenomenalnom mantilu - komadu koji je bio pravi hit ove sezone. Evo šta je nosila.

Anđelina Džoli

Profimedia

Anđelina Džoli je opet dokazala da je trendseterka. Naime, ona je obukla mantil retro kroja kojih se svi rado sećamo. Ima dva reda krupnih dugmadi i pojas sa kopčom, a boja je ljuske jajeta - i izgleda neverovatno dobro.

Izlazak majke i sina dolazi usred Anđelininog sukoba koji traje već neko vreme sa njenim bivšim mužem Bredom Pitom oko starateljstva nad decom i njene odluke da proda polovinu njihovog udela u njegovom voljenom francuskom vinogradu Miraval ruskom oligarhu. Ti sukobi su izgledali daleko od Anđelininog uma u ​​ponedeljak, jer se šetala sa blaženim osmehom.

Anđelina je dodala dašak glamura svom kaputu tako što je ispod njega nosila elegantnu crnu haljinu.

Zvezda je nosila veliku bež torbu i velike sunčane naočare za sunce. Ranije ovog meseca, Anđelina je debitovala nove plave pramenove u kosi, koji imamo priliku da vidimo i ovde.

 

Komentari (0)
Loading