Ova haljina je sve samo ne "obična": Žene ne kriju oduševljenje, a koje je zapravo boje?

Olja Jelić Vesti 20.07.2023 10:00 0

"Nije bela osim kada jeste", glasi komentar mnogih

Haljina koja menja boje

Printscreen/TikTok

Da moda može da učini čuda, govori još jedan model haljine koji će vas bukvalno naterati da se zapitate šta vidite, a možda će vas navesti i na raspravu sa prijateljima. Kada je osvanula na društvenim mrežama, nastala je opšta pomama, jer je reč o haljini koja je sve, samo ne "obična".

Reč je o modelu koji menja boje u zavisnosti od izloženosti dnevnoj svetlosti. Kada ste u hladu, haljina je bele boje, ali onog trenutka kada odlučite da prošetate na suncu, haljina prestaje da bude bela. Tada se pretvara se u ružičastu. Ovaj modni štos među prvima je svojevremeno predstavila kompanija "Generra Sportswear Company" iz Sijetla, a nema sumnje da je osvojio žene širom sveta.

 

 

 

Inače, haljinu je na TikTok-u još krajem oktobra prikazala modna blogerka poznata kao Izi, a s obzirom na to da košta 500 evra na stranicama, pojedine devojke su otkrile kako se takav efekat može postići u kućnim uslovima. Žene ne kriju oduševljenje, a društvene mreže preplavljene su komentarima.

"Ovo je odličan izum", "Preko dana u letnjoj boji, pa odem u izlazak u elegantnoj beloj", "Savršenstvo, platila bih je duplo ako treba", "Najbolji model ikada", glase samo neki od komentara. Pogledajte kako izgleda:

Komentari (0)
Loading