Svetlucava haljina od 5.400 dolara koju je nemoguće zaboraviti: Ivanka Tramp u čuvenoj haljini koju je u istoriju mode upisala Kejt Midlton

Olja Jelić Vesti 17.06.2023 13:50 0

Kada se supruga princa Vilijama 2021. pojavila u ovoj toaleti, istog trenutka je postala glavna modna vest godine, a sada je ćerka Donalda Trampa ponela svoju verziju

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton kao i Ivanka Tramp važne za modne ikone, a obe su ponele istu haljinu. 

Princeza od Velsa Kejt Midlton žena je čiji stil inspiriše, a ona obično neguje poslovni način oblačenja. Međutim, kada prilika zahteva, ona i te kako pokazuje da je spremna da jednog dana postane kraljica supruga i ostavlja bez daha bajkovitim modnim izdanjima.

Bez sumnje njen najpoznatiji stajling, pored venčanice bila je haljina u kojoj se pre dve godine pojavila na premijeri filma "Nije vreme za umiranje". U pitanju je toaleta dizajnerke Dženi Pekam, veličanstven model prekriven stotinama zlatnih šljokica, s plaštom, V-izrezom, koji je pripijen uz njenu vitku figuru i pada do poda.

Istog trenutka, svi svetski mediji objavili su fotografije Kejt Midlton u ovoj kreaciji, a mnogi će 2021. pamtiti baš po njoj.

Dugo se niko nije usuđivao da ponese ovaj model posle supruge princa Vilijama, a sada se za to osmelila Ivanka Tramp, ćerka nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa i njegova bivša savetnica u Beloj kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Ivanka je ovu haljinu odabrala za proslavu bar micve njene 13-godišnje ćerke Arabele, a ona se odlučila za tirkiznu varijantu čija cena iznosi 5.400 dolara.

Osim boje, u pitanju je identičan model, sve do veličanstvenog plašta koji pada niz leđa, a ova nijansa se odlično uklopila uz Ivankinu plavu kosu.

 

 

Komentari (0)
Loading