Dragana Mićalović obožava crno: Četiri njena vrhunska stajlinga slobodno možete da iskopirate, sigurno nećete pogrešiti

Olja Jelić Vesti 07.07.2023 13:53 0

Glumica Dragana Mćalović poznata je po istančenom ukusu za modu

Dragana Mićalović

Alo

Dragana Mićalović je jedna od najlepše obučenih žena na našoj javnoj sceni. Savršeno iznosi i elegantan i ležeran stil. Njen Instagram je prava poslastica za sve ljubitelje mode, a mnogim ženama je inspiracija. 

Lepa glumica posebno voli da nosi crnu boju, simbol večite elegancije. Često je bira za svoje autfite, da li bile u pitanu haljine, kombinezoni ili odela. 

Njen najnoviji stajling sastoji se od crne bluze na jedno rame i pantalona šireg kroja. Kombinaciju je razbila šarenim sandalama, a od aksesoara ponela je malu crnu torbicu. Kosa je bila isfenirana na ravno uz svedenu šminku.

 

 

 

Drugi stajling u crnoj boji je duga haljina sa interesantnim gornjim delom. Gornji deo haljine je u obliku mašne a prorez na struku daje provokativnu notu svedenom autfitu. Uz to je kombinovala biserni nakit, a kosa je vezana u pletenicu. 

 

 

Treći autfit koji nam je zapao za oko je mini šljokičava haljina u Draganinoj omiljenoj boji. Ova efektna haljina romantičnog kroja je savršeno ukombinovana sa čizmama i torbicom, a i ovog puta je kosa stilizovana u pletenicu. 

 

 

Četvrti stajling je prelepo odelo iz tri dela. Uske pantalone zvonastog kroja, sako i efektan top koji je sjajno istakao njen izvajan struk. Crne sandale i mini crna torba su dale poseban pečat ovom autfitu. 

 

 

Ovo su neke od ideja za stajling, kako da iznesete komade u ovoj boji po ugledu na lepu glumicu. Izgledaćete svetski za koji god se odlučite. 

Komentari (0)
Loading