Nijansu kose Maje Berović ovog leta želi baš svaka plavuša: Svetska stilistkinja objašnjava da je ona broj jedan ove godine

Vesti 04.07.2023 19:30 0

Ova boja savršeno oslikava letnju atmosferu, donoseći osećaj sunčevog poljupca na vašu kosu

maja berović

Shutterstock

 

U svetlu proleća i leta, plavuše su ponovno zauzele centralno mesto u modi! Plava boja kose je bezvremenski trend koji se ove sezone iznova afirmiše, a mnoge poznate dame već su zavodljivo usvojile ovaj izgled. Među njima se ističe talentovana pevačica Maja Berović, koja je odabrala jednu od najtraženijih nijansi plave - "sun bleached" ili, kako bismo mogli prevesti, "plava izbeljena na suncu".

 

 

Eli Deš, priznata stilistkinja u salonu "Yoshiko Palm Beach", objašnjava suštinu ove nijanse: "Sun bleached boja je tipična plava sa prelivajućim svetlijim tonovima." Ova boja savršeno oslikava letnju atmosferu, donoseći osećaj sunčevog poljupca na vašu kosu. To je upravo onaj neodoljivi sjaj koji ćete primetiti kod najlepših plaža na kojima sunčani zraci igraju sa talasima mora.

Ali, osim svoje estetske privlačnosti, sun bleached plava nudi i praktičnost. Održavanje ove nijanse kose nije zahtevno, što znači da nećete morati da izdvajate ogromne sume novca za odlaske kod frizera. Dodatno, kada prirodna boja kose bude preplićena plavim pramenovima, celokupan izgled će izgledati izuzetno prirodno.

"Jednom kada postignete sun bleached nijansu, održavanje je jednostavno jer je potrebno samo tretirati koren kose, i to ne često. Nema potrebe za čestim balejažima koji mogu oštetiti vašu kosu", ističe stručnjakinja za stil.

Uz sun bleached plavu boju, vaša kosa će privući poglede i stvoriti bezvremenski šarm. Sada je pravo vreme da se prepustite ovom trendu i prigrlite svoju unutarnju plavušu. Uz minimalan napor, vaša kosa će blistati poput sunca i doneti vam osećaj svežine i elegancije tokom cele sezone.

Komentari (0)
Loading