Nakit je neizostavan deo stajlinga svih žena: Ovo su tri ključna trenda koja će vladati ovog leta

Olja Jelić Vesti 04.07.2023 16:23 0

Nakit svakom autfitu dodaje poseban pečat, a ove godine ima nekoliko ključnih trendova koje treba ispratiti

Biseri

Shutterstock

Nakit oplemenjuje svaki stajling. Daje poseban pečat i uvek su primećeni ti detalji gde god da se pojavimo. Svaka žena od ukusa ima omiljene komade nakita, a ove godine ključna su tri trenda. 

Smaragdni nakit

Pored rubina i safira i smaragd je postao neizostavan deo kolekcije nakita. Svetla i optimistična smaragdna boja nam daje taj sveži dašak prirode u našim autfitima. Veoma su efektni zbog svoje boje, idu iz kežual i iz elegantne stajlinge. 

 

 

Ekstravagantne minđuše

Moda iz osamdesetih je ove godine doživela veliki povratak, a to je slučaj i sa nakitom. Velike, zlatne mindđuše kao iz serije "Dinastija" zavladale su među trendseterkama. Novi dizajn je nešto laganiji od originalnog, ali ništa manje ekstravagantan. Ovo je trendi komad koji će dati svakom vašem stajlingu poseban pečat.

 

 

Biseri 

Poslednjih godina biseri su doživeli pravi "boom". Dizajneri su ove godine dali različite ideje kako ih kombinovati, Širok dijapazon boja, oblika i veličina je prisutan, ali svaki je trendi. Uprkos njihovoj klasičnoj konotaciji, perle će uživati u svojoj “renesansi“ tokom 2023. godine, kada će se nositi na nove, moderne načine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I Z U K I (@mizukijewels)

 

Koji god da izaberete nećete pogrešiti i vaš stajling će biti zapažen gde god se pojavite. 

 

Komentari (0)
Loading