Prozirna haljina od crnog tila pokazala je sve: Voditeljka Vik Houp privukla svu pažnju na crvenom tepihu

Olja Jelić Vesti 23.06.2023 11:16 0

Britanska voditeljka Vik Houp "zapalila" je atmoferu na jednoj letnjoj zabavi u Londonu u sredu uveče. Poznata je po besprekornom modnom ukusu, ali je ovog puta rešila da rizikuje i pojavi se u nešto slobodnijem, te ne tako ukusnom izdanju

Vik Houp

Profimedia

Vik Houp je za ovaj događaj izabrala prilično izazovnu haljinu koja je mamila sve poglede, a verujemo da nošenej ovakve kreacije zaista zahteva puno samopouzdanja i spremnosti na različite komentare.

 

 

Ona je uskočila u potpuno prozirnu haljinu od crnog tila koja je ojačana debljom tkaninom u predelu grudi, kako bi zaštitila intimu, ali je zato sve ostalo praktično na izvol'te. Tako se jasno naziralo da Vik ispod ove seksi toalete nosi crne tanga gaćice, a dok je fotografima pozirala okrenuta leđima, ispostavilo se da su svi mogli da vide i njenu zaobljenu zadnjicu.

Voditeljka je ovaj smeli autfit upotpunila jednostavnim, crnim sandalama sa kaišićima, te diskretni, svetlucavim nakitom. Opredelila se i za nežnu, nenametljivu šminku i zanimljivu firzuru sa efektom "mokre" kose.

 

Komentari (0)
Loading