Digla se velika bura na Instagramu oko šminke Gven Stefani: Jedni kažu "kapa dole", a drugi da je prematora za ovakav mejkap

Vesti 18.06.2023 19:30 0

Svi imamo pravo da izaberemo kako želimo da izgledamo i šta želimo da radimo sa svojim telom

šminka

Printscreen/Youtube

 

Gven Stefani, talentovana pevačica, nedavno je izazvala žestoku reakciju na Instagramu kada je odlučila da promoviše svoj kozmetički brend na ličnom nalogu. Međutim, neki pratitelji su bili nezadovoljni njenim pristupom.

Pevačica je snimila tutorijal u kojem je pokazala kako konturiše nos, što je izazvalo kontroverze među njenim pratiocima. Neki su komentarisali da koristi previše šminke za svoje godine, dok su drugi pitali zašto konturiše nos koji je već prirodno uzan.

S druge strane, verni obožavaoci Gven Stefani nisu oklevali da stanu u njen bran. Oni su naglasili da nema ništa loše u tome da neko koristi šminku i da izgleda dobro u svojim godinama. Pohvalili su njen izgled i istakli da je to samo njena lična odluka.

Međutim, zabrinjava činjenica koliko su žene sklone zlobnim komentarima prema drugim ženama na društvenim mrežama. Jedna od obožavateljki je ohrabrila ljude da budu bolji i da ne budu okrutni prema drugima.

Gven Stefani je već ranije bila kritikovana zbog korišćenja fotošopa i filera tokom snimanja reklamnih kampanja. Ipak, ona otvoreno priznaje da je pokrenula svoj brend šminke upravo zbog starenja i želi da izgleda što bolje, bez obzira na godine. Njeni fanovi podržavaju njen stav i smatraju da je važno da svako radi ono što ga čini srećnim i samopouzdanim.

Na kraju, ovaj slučaj još jednom pokazuje koliko je važno da budemo pažljivi i podržavajući prema drugima na društvenim mrežama, umesto da širimo zlobu i negativnost. 

Komentari (0)
Loading