Domaća maska Adrijane Lime: Za negovanu, zdravu i raskošnu kosu

Vesti 07.06.2023 09:25 0

Adrijana Lima već godinama neguje kosu na isti način

Domaća maska Adrijane Lime: Za negovanu, zdravu i raskošnu kosu

Shutterstock

Jedna od najlepših žena sveta, još jedna "srpska snajka", Adrijana Lima (41), trudi se i da nakon porođaja dovede svoju figuru u red. A godinama, zbog opisa svog posla, ova lepotica je brižljivo vodila računa o zdravoj ishrani i vežbanju, prenosi Novosti Magazin.

Pa tako, više puta je govorila o svojim zdravim navikama, a ovsene pahiljice su samo neke od njih. Nema jutra, a da ona ne pojede činiju ove zdrave namirnice. Kada je reč i o ishrani i izgledu, Adrijana spaja dva u jedan. Avokado se nalazi na top listi njene omiljene hrane. Ono što je zanimljivo jeste da je upravo ova namirnica zaslužna za njenu dugu crnu kosu. 

"U masku za kosu ili regenerator uvek stavim malo zgnječenog avokada i garantujem vam da će vam biti sjajnija nego ikad. Ne šalim se! Avokado nema jak miris pa vam kosa neće čudno mirisati", otkrila je prelepa Brazilka.

Takođe, neizostavni je deo njene ishrane. Avokade je poznat po brojnim blagodetima za zdravlje - reguliše krvni pritisak, smanjuje holesterol odličan za zdravlje mozga zbog velikog procenta omega-3 masne kiseline i vitamina E, kao i za zdravlje srca.

Komentari (0)
Loading