Patike Jelene Đoković obožavaju deca, ali na njih otkidaju i devojke: Dizajn iz crtaća jako privlči pažnju

Vesti 04.06.2023 16:00 0

Pokušajte da primenite ove korake s ljubavlju, pažnjom i autentičnošću

stajling

ATA Images

Sinoć je na Donjem Kalemegdanu održan jedan spektakularan muzički događaj koji je privukao veliki broj posetilaca. Glavne zvezde večeri bile su poznata pevačica Lepa Brena i talentovana Senida, a među prisutnima se našla i Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Jelena je stigla na koncert u opuštenoj, ali izuzetno modernoj odevnoj kombinaciji koja je privukla pažnju svih prisutnih.  Patike su privukle najveću pažnju. Iako nije želela da daje izjave za medije, njen osmeh i poziranje fotoreporterima dovoljno su govorili o njenom raspoloženju. Nakon toga, Jelena je otišla da uživa u muzici koju su izvodile Lepa Brena i Senida.

Kada je reč o njenom stajlingu, direktorka Fondacije Novak Đoković se odlučila za opuštenu, ali stilizovanu kombinaciju. Nosila je farmerke koje su se savršeno uklopile sa belom majicom i crnom kožnom jaknom. Preko jakne je prebacila roze džemper, dodavši nešto boje i živosti svojoj odevnoj kombinaciji.

Ono što je posebno privuklo pažnju svih prisutnih bila je Jelenin izbor obuće. Na nogama je nosila bele patike sa motivima omiljenog crtanog junaka, Miki Mausa. Ove patike su dodatno doprinijele ležernom i neformalnom izgledu koji je Jelena odabrala za ovu priliku.

Jelena Đoković je još jednom pokazala svoj izvanredan modni ukus, uspevajući da kombinuje udobnost i stil na jedinstven način. Njena pojava na ovom muzičkom događaju dodala je poseban šarm i glamur večeri, a njen osmeh je jasno pokazao da je uživala u nastupima Lepa Brene i Senide. Svojim izborom garderobe i obuće, Jelena je još jednom potvrdila svoj status kao ikona stila i inspiracija mnogima koji prate njen modni izraz.

Komentari (0)
Loading