Ona ima najdužu kosu na Balkanu: Otkrila je svoju tajnu, a zbog jednog domaćeg preparata kaže da raste kao iz vode

Olja Jelić Vesti 03.06.2023 13:26 0

Ova kombinacija garantuje fenomenalan efekat.

Ona ima najdužu kosu na Balkanu: Otkrila je svoju tajnu, a zbog jednog domaćeg preparata kaže da raste kao iz vode

Printscreen/TikTok

U želji za zdravom, gustom i dugačkom kosom posežemo za svim što se nudi na tržištu kozmetičkih preparata. Iako većina njih na neki način pozitivno deluje, pa posle korišćenja kosa bude mekanija, krajnji efekat je ipak nezadovoljavajuć.

Sve se više žena okreće ka prirodi jer upravo tu leži lek za sve, pa i za negu kose. A to potvrđuje i devojka sa najdužom kosom na Balkanu.

Na svom TikTok nalogu Ineska deli savete i trikove kako da odgajite kosu, ali i kako da je održite zdravom i negovanom.

Pre svega trik je u ruzmarinovoj vodici, čija je učinkovitost u poslednje vreme glavna tema kako među ženama, tako i među muškarcima. Ova drevna biljka korišćena je u razne medicinske svrhe, a danas je glavni lek za lomljivu i tanku kosu.

@iineskaa_ we should all win 💆🏻‍♀️💁🏻‍♀️ javi se na ig-iineskaa_ za besplatan planer procesa rasta i oporavka kose💕 #zdravakosa #dugakosa #savjetizakosu #savjetizacure #hairtok #ruzmarinovavoda #ricinusovoulje ♬ Get Fn Wrecked - 𝘼𝙇𝙄𝙂𝘼𝙏𝙐𝙍𝙍

Na profilu Ineske može se videti i kako se pravilno sprema i upotrebljava ruzmarinova vodica, odnosno da je nikako ne prekuvate i da je neophodno da redovno menjate čaj od ruzmarina. I svakako morate biti istrajni i koristiti redovno čaj od ruzmarina nekoliko meseci u kontinuitetu, jer su rezultati jedino tako vidljivi.

Pored ruzmarina, ona navodi da je bitno i da kosu negujete ricinusovim uljem, za koje dobro znamo da pored kose, pomaže i za rast trepavica i obrva.

@iineskaa_ moje preporuke 100% presanih ricinusovih ulja pronadji na linku u opisu profila, a ako želiš znati kako postupati sa ricinusem na svoj tip kose - Pratiš ig-iineskaa_ za još savjeta?💕 #zdravakosa #dugakosa #savjetizakosu #ricinusovoulje ♬ POLUMESEC TeodoRa - TeodoRa 🤩

 

 

Komentari (0)
Loading