Zamršena punđa koja se brzo pravi, a izgleda glamurozno i efektno: Biće vodeći trend ovog leta

Vesti 30.05.2023 14:59 0

Pored klasičnog repa ili punđe, postoji mnogo drugih frizura koje vredi pokušati, a jedna od njih je -zamršena punđa koju ćemo ovog leta kreirati na mnogo načina!

Punđa

Shutterstock

Podignuta kosa se može nositi i stilizovati na mnogo više načina od klasičnog visokog repa, zalizane visoke ili niske punđe, a ovog leta ove frizure dobijaju osveženi i modernizovani izgled u obliku zamršene punđe. Ovaj trend uključuje nekoliko verzija pletene punđe, a sve ih je lako napraviti kod kuće.

Šta je zamršena punđa?

Upravo je 'zapetljanost' najvažnija za kreiranje ovog stila punđe, kojom svojoj frizuri dodajemo dimenziju, volumen i detalje i činimo je posebnijom od obične punđe. Zamršena punđa je moderna i ažurirana verzija klasične podignute frizure koja u trenu podiže svaki look, a svestranost ove frizure je doprinela njenoj popularnosti.

 

 

Može se rekreirati na više načina, u zavisnosti od tipa i dužine kose, a za početak je veoma važno da prednji deo kose zagladimo kremom ili drugim sredstvom za stilizovanje, a pri ruci imamo tanke ukosnice i lak za kosu za final touch.

Nekoliko predloga "zamršenih" punđi koje će biti trend ovog leta donosimo u nastavku:

1. Špicast look

Beauty look iz 90-ih je ove godine dobio odličnu modernu verziju, a poznate zvezde obožavaju da nose ovu frizuru. Ova frizura uključuje ostavljanje nekoliko tankih šiljastih pramenova izvan inače zalizane punđe. Kosa sa prednje strane može se potpuno skupiti u punđu ili ostaviti nekoliko pramenova da uokviruju lice.

 

 

2. Zvončica punđa

Ova šik punđa odmah nas sve transportuje u Diznijev film o Petru Panu i podseća na lik Zvončice, koja nosi sličnu kosu. Zamršena punđa na vrhu glave kombinovana je sa šiškama i talasastim pramenovima kao dodatnim detaljima koji je čine zanimljivijom.

 

 

 

3. Dodavanje detalja

Za brzo i lako stilizovanje već podignute kose u zamršenu punđu, frizeri savetuju i dodavanje raznih ukrasa za kosu, poput svetlucavih ukosnica ili šik traka i marama, kako bi i najobičniju punđu u trenu pretvorili u glamuroznu frizuru.

Komentari (0)
Loading