Ne postoje stroga pravila, ali postoji jedno nepisano: Tačno se zna koji ruž odgovara plavušama, a koji tamnijim ženama

Vesti 28.05.2023 15:30 0

Iako ne postoje stroga pravila, evo nekoliko smernica koje mogu pomoći plavušama i osobama sa tamnom kosom i tenom pri odabiru idealnih ruževa

Ne postoje stroga pravila, ali postoji jedno nepisano: Tačno se zna koji ruž odgovara plavušama, a koji tamnijim ženama

Promo/Avon

 

Kada je reč o odabiru ruževa za usne, boja kose i tena mogu biti faktori koji utiču na to koji će nijanse najbolje pristajati određenim osobama. Iako ne postoje stroga pravila, evo nekoliko smernica koje mogu pomoći plavušama i osobama sa tamnom kosom i tenom pri odabiru idealnih ruževa:

Plavuše:

Nude i svetle nijanse: Plavušama dobro pristaju neutralne, bež i pastelne nijanse ruževa. Ove nijanse su blage i prirodne, stvarajući svež i nežan izgled.

Ružičaste nijanse: Ružičasti tonovi, poput nežnih ruževa i breskvi, mogu naglasiti prirodnu boju usana plavuša i dodati malo boje licu. Pastelne roze nijanse takođe mogu biti sjajne opcije.

Osobe sa tamnom kosom i tenom:

Crvene nijanse: Osobama tamne kose i tena često dobro pristaju jarke crvene nijanse ruževa, poput klasične crvene boje ili tamnije bordo nijanse. Ove boje mogu dodati dramatičan i sofisticiran izgled.
Tamnije i dublje nijanse: Tamnije nijanse ruževa, poput šljive, bobičastog voća ili tamno smeđih tonova, mogu izgledati izuzetno atraktivno na osobama sa tamnijom kosom i tenom. Ove boje mogu pružiti kontrast i istaći lepotu tamne kože.

Važno je zapamtiti da su ovo samo smernice, a konačni izbor ruža za usne treba da bude zasnovan na ličnom ukusu i stilu. Slobodno eksperimentišite s različitim nijansama ruževa kako biste pronašli onu koja najbolje naglašava vašu prirodnu lepotu i samopouzdanje.

Komentari (0)
Loading