Bez estetskih korekcija, zakopčane do grla, a nestvarno lepe: Ovako su izgledale žene davnih sedamdesetih u bivšoj Jugoslaviji!

Vesti 25.05.2023 12:04 0

Video i slike iz sedamdesetih godina koje su nastale u Jugoslaviji izazvale komentare na društvenim mrežama i žal za nekim drugim vremenima.

Bez estetskih korekcija, zakopčane do grla, a nestvarno lepe: Ovako su izgledale žene davnih sedamdesetih u bivšoj Jugoslaviji!

Profimedia

Fotografija koja je osvanula na Facebook stranici "Nostalgija" izazvala je lavinu komentara i žal za nekim drugim vremenima. Mnogi su komentarisali žene Jugoslavije - koje su tada bile prirodne i prave dame.

Estetske korekcije tokom 70-ih godina gotovo da nisu ni postojale, a dame su plenile harizmom.

Na slici koja je izazvala reakcije mogli smo da vidimo mlade žene koje nasmejane poziraju u modnim komadima koji su i danas izrazito moderni. Posebno se izdvajaju cipele koji su potpuni hit ove sezone.

 

 

Ali, kako to biva, standradi lepote su se promenili te su tako danas mnogo drugačiji. I mnogi korisnici društvenih mreža složili su se da danas dosta toga gubi svaki smisao i ruše autentičnost.

 

 

"Prirodno lepe i ženstvene devojke", "Baš su brile prelepe u odnosu na današnje", "Izgledale su mnogo lepše i prirodnije od današnjih devojaka koje nose "makiranu" i veoma skupu odeću", "Ovo je lepota", "Nekako mi se čini da su mnogo bolje izgledale i lepše nego ove današnje", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Komentari (0)
Loading