Savršen ten i "filtrirani" izgled na fotografijama je moguć: Tri vredna saveta poznatog šminkera za sve žene!

Vesti 24.05.2023 16:30 0

Savršen ten moguće je postići uz savete poznatog šminkera Sema Visera, koji sarađuje sa brojnim slavnim ženama.

Bela Hadid

Shutterstock

Pre nego što je radio sa nekim od najvećih holivudskih zvezda, kreativnost i jedinstveni pristup šminki vizažista Sema Visera privukli su čak i Kris Džener, što mu je pomoglo da postane slavan u bjuti svetu.

Danas je vešt šminker iz Los Anđelesa i često šminka poznate zvezde kao što su Bela Hadid i Lili Rouz Dep. 

 

 

Njegova šminka na fotografijama uvek izgledaju besprekorno, a za to su zaslužna tri trika koja obezbeđuju da koža ima "filtriran" izgled. 

Veća količina pudera

Na fotografijama je svaki nedostatak i neujednačen ton kože vidljiviji, pa je, prema Viserovim rečima, potrebno naneti malo više pudera nego inače. Da biste napravili 'filtriran' izgled na fotografijama, podloga mora biti savršeno nanesena.

Savršen ten i

Shutterstock

 

 

 

Puder za matiranje

Pored odgovarajuće tečne podloge, Viser takođe ističe važnost pudera u prahu ili pudera u kamenu za matiranje kože. Posebno je važno da lice ne izgleda masno u T zoni, već da bude mat za savršen izgled na fotografijama. Takođe će pomoći da se ujednači celokupan izgled. Za ovaj efekat se podjednako mogu koristiti i mat puder u kamenu, kao i puder u prahu.

Savršen ten i

Shutterstock

 

 

Sprej za fiksiranje lica kako bi sve ostalo na mestu

Da ceo izgled šminke ne bi izgledao previše mat, a da je ipak dugotrajan, trik je u dobrom spreju za fiksiranje, odnosno sprej za fiksiranje šminke koji će joj takođe dati poseban sjaj.

Savršen ten i

Shutterstock

 

 

Komentari (0)
Loading