Kombinezon Amal Kluni je sve što vam treba za MATURU ili svadbu: Svaka žena bi se u njemu osećala kao PRINCEZA i definitivno bi iskakala iz MASE

Vesti 17.05.2023 15:44 0

Amal Kluni je poznata kao jedna od najstilizovanijih žena na svetu

Kombinezon Amal Kluni je sve što vam treba za MATURU ili svadbu: Svaka žena bi se u njemu osećala kao PRINCEZA i definitivno bi iskakala iz MASE

Profimedia

Iako uvek inspiriše modnim odabirima, sada je prevazišla sebe i iznela komad koji je oduševio najveći broj žena.

 Pojavivši se sa suprugom Džordom Klunijem na dodeli nagrada Prince's Trust And TKMaxx & Homesense Awards 2023 u Londonu libansko-britanska pravnica još jednom dokazala zašto spada u najbolje odevene žene sveta.

Umesto haljine Amal Kluni je odabrala svoj omiljeni modni komad – kombinezon.

Navedena odevna kombinacija koja uključuje jednostavan kombinezon debljih bretela u nijansi između nude i prljavoroze boje. Kombinezon je svedenog dizajna, a struk je naglašen dodavanjem efektnog kožnog pojasa crne boje. Ova kombinacija pruža jednostavan, ali stilizovan izgled koji ističe određene elemente kao što je struk uz pomoć pojasnog detalja.

Amal je upotpunila svoj izgled s nekoliko zanimljivih detalja. Najistaknutiji deo njenog komada su bile nogavice - široke, upečatljive i vrlo elegantne, toliko duge da su prekrivale njene crne cipele s visokim štiklama. Ove nogavice su doprinijele dojmu sofisticiranosti i pružile jedinstven vizuelni element.

U ruci je nosila pismo-tašnu bež boje, što je dodatno upotpunilo njen izgled. Srebrne viseće minđuše su takođe bile zanimljiv dodatak, kao i frizura koja je doprinela tome da Amal deluje sveže i blistavo.

 

Komentari (0)
Loading