Kameron Dijaz je i dalje PRELEPA, godine joj ništa ne mogu: Iako je već u ŠESTOJ deceniji, bore su jedva vidljive, OVO je njena bjuti rutina!

M.Ognjenović Vesti 13.05.2023 12:00 0

Glumica Kameron Dijaz na vrhuncu popularnosti važila je za jednu od najatraktivnijih zvezda Holivuda

Kameron Dijaz je i dalje PRELEPA, godine joj ništa ne mogu: Iako je već u ŠESTOJ deceniji, bore su jedva vidljive, OVO je njena bjuti rutina!

Profimedia

Kada se spomene glumica Kameron Dijaz (51) niko ne obraća pažnju na njene godine već na njen divan izgled.

– Imala sam užasno lošu kožu. Bilo me je sramota, i radila sam sve što sam mogla kako bi se to promenilo. Najčešće sam nedostatke prikrivala šminkom - rekla je jednom prilikom. 

Kako sama tvrdi, nema neku specijalnu "tajnu" lepote.

- Bukvalno poslednja stvar o kojoj mislim na dnevnom nivou ili možda čak nijednom u toku dana jeste to kako izgledam. Ne radim ništa po tom pitanju. Nikad se ni ne umivam - dodala je. 

Kameron ističe da dva puta mesečno stavi na lice jedan od "milijardu proizvoda" koje ima.

- Jednom je dovoljno, zar ne? To je sve što treba da radim? - našalila se

- Mnogi od nas se plaše starenja, manjka energije... Ja na starenje gledam ovako: to je blagoslov i privilegija, a ako ste postavili temelj zdravim životom dok ste mlađi, starost će biti nešto najbolje u vašem životu. Nije sve u lepoti i estetici tela. Treba se osećati mladim, jakim... Ja se sad osećam bolje nego kad sam imala 20 godina, jer više brinem o sebi poslednjih 15 godina života - dodala je. 

Iako je nekada bila strastveni pušač, Kameron Dijaz je danas protih tog poroka.

– Da imam vremensku mašinu i da mogu da se vratim u taj period svog života, nikada ne bih zapalila prvu cigaretu – piše ona. U razgovoru za InStyle je dala savet svim pušačima:

- Odustanite od pušenja što pre jer je bitan svaki minut - rekloa je za kraj. 

 

Komentari (0)
Loading