Frizerka je isprobala sve boje KOSE: "Ovih par nikome ne preporučujem, a ova je NAJGORA"

Vesti 10.05.2023 18:00 0

Dok eksperimentisanje sa različitim bojama kose može da bude zabavno kada vam je potrebna promena, frizerka Stela Marijalcini kaže da je isprobala skoro sve moguće boje na svojoj kosi, ali da neke ne preporučuje

Frizerka je isprobala sve boje KOSE: "Ovih par nikome ne preporučujem, a ova je NAJGORA"

Printscreen/TikTok

Prvo, Mariacini savetuje da izbegavate farbanje jedne polovine kose u jednu, a drugu polovinu u drugu boju jer nikada ne izgleda dobro i teško se održava. Napominje da govori iz iskustva, jer je svojevremeno i sama imala pola kose ljubičaste, a pola roze, ali nikada nije mogla da izgleda kako je zamišljala. „Trajnost je takođe bila katastrofalna i dok je jedna boja trajala određeno vreme, druga se isprala mnogo ranije“, rekla je ona.

 

Još jedna stvar koju treba izbegavati su pastelne boje, iz nekoliko razloga. "Uvek izgledaju isprano, neuredno i dosadno nakon dva pranja, potpuno razočaranje", rekla je ona. Treće, kaže ona, su svetle boje, koje bi u teoriji trebalo da izgledaju smelo i hladno, ali u praksi to nije uvek slučaj, a to posebno važi za zelenu boju. Problem nije bila u samoj boji, već u tome što je bila veoma teška za stilizovanje i uparivanje sa odećom, zbog čega je frizer sa tom bojom kose većinu vremena nosio šešire. On nastavlja da kaže da je pepeljasto plava jedna od onih boja koje mogu izgledati sjajno, ali je teško to ispraviti.

 

 


Često se, kaže, žene razočaraju u ovu zahtevnu boju koja kao da sliva prirodnu boju sa lica i čini ten ispranim i beživotnim, a osoba koja je nosi bolesnom. „Sa njim ćete izgledati bledo, pepeljasto i umorno“, rekla je frizerka, ali ubedljivo najgora, odnosno najteža za održavanje i uklanjanje, prema njenim rečima, je crna boja kose. Iako mnogima može izgledati sjajno, ako niste prirodno tamni, potrebno je mnogo rada i vremena da crna boja ostane trajna.

„Takođe, crnu je najteže ukloniti, pokušala sam toliko puta i svaki put se kajem“, rekla je ona. Nikad više. Ostala sam sa traumom i tih strahova ne mogu da se rešim da se rešim“, složio se pratilac, a prenosi The Sun.

 

 

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading