Katarska princeza kao sinonim za savršen modni ukus: Ima najbolji stil na svetu, što je i ozvaničeno!

Vesti 27.04.2023 18:30 0

Katarska princeza je najlepše obučena pripadnica neke kraljevske porodice po mišljenju mnogih.

Katarska princeza kao sinonim za savršen modni ukus: Ima najbolji stil na svetu, što je i ozvaničeno!

Profimedia

Moza bin Naser je žena šeika Hamada Halifa Al Tanija, nekadašnjeg katarskog emira, je sinonim za savršen modni ukus u kojem je nepogrešiva! Da ima sjajan osećaj za modi i zanično je potvrđeno pre sedam godina, kada je primljena u Međunarodnu kuću najbolje obučenih žena na svetu.

 

 

 

Inače, o stilu prve dame Katara pisao je i čuveni “Vogue” koji je uvrstio u pet najbolje odevenih žena sveta. “Vanity Fair” ju je proglasio najlepše obučenom damom plave krvi, a za Džulijena Mekdonalda ona je druga Džeki Kenedi.

Sa druge strane, Moza bin Naser je majka je sedmoro dece, baka nekoliko unučića, supruga katarskog emira i žena koja je pravi primer elegancije i stila.

 

 

Supruga katarskog emira postala je 1977. godine, tek što je napunila 18. U tom momentu bila je studentkinja Univerziteta u Kataru, a zvanje diplomiranog sociologa dobila je devet godina nakon udaje. Tu se nije zaustavila, te se može pohvaliti i sa sedam doktorata.

Žena katarskog šeika, poznata po damskom stilu. Elegantni turbani su postali Mozin zaštitni znak, koje uvek nosi umesto hidžaba.

 

 

Moza je jedna od retkih dama koje 365 dana u godini oblače komade visoke mode poput Chanel, Dior, Gucci, YSL i mnogi drugi. Njeno veličanstvo kupuje komade koji koštaju između 20.000 i 30.000 dolara, a specijalno dizajnirana odeća za nju dostiže cenu i do 100. 000 dolara. Zaljubljenik je u intezivne, moćne boje, ali i raskošne ukrase na garderobi poput volana, šljokica, plisea.

 

 

I sama vlasnica jedne modne kompanije - ona ima 100 odsto udela u poznatoj francuskoj kompaniji za proizvodnju kožne galanterije "Le Tanneur & Cie".

Pažnju svetske javnosti nije samo privukla lepotom već i stavom, koji je uvek jasno iznosila držeći govore u vodećim političkim i društvenim institucijama.

 

 

Komentari (0)
Loading