Našminkajte se kao Kajli Džener: Korak po KORAK do efekata koji je toliko PRIRODAN, a u ovome je TAJNA!

Vesti 07.04.2023 13:30 0

Kajli Džener zna veoma prirodno da konturiše sve crte na licu i tako dobije onaj efekat ka kojim svi težimo

Kajli

Profimedia

Ako volite lik i delo Kajli Džener, ovo je pravi članak za vas, jer ćete moći u potpunosti da je iskopirate kada je njeno šminkanje u pitanju. 

Pre svega ona je i poznata po svom "makeup" looku, a samim ti jasno da ono što ona radi i njena tehnika šminkanja, zaista vredi. 

KORAK PO KORAK: 

Prvo što je uradila, jeste da je svoj puder pomešala sa kremom, a zatim sve lepo razmazala prstima po koži. 

Drugi korak je naravno - korektor. Ona ga je stavila na standardne regije lica, kao što su podočnjaci, nos, i braka, kako bi je istakla. 

Zatim je uzela tamniju nijansu korektora sa kojim je iskotirala i naglasila sve linije na licu, poput jagodica i nosa.

 

Nakon što je sve to lepo izblendala, uzela je rumenilo, ali kremasto. Kako kaže, koristi ga svaki dan jer joj daje posebnu svežinu na licu. Nanela ga je i na usne jer je dosta pingmentisano pa može i u tu svrhu da posluži. 

Kako bi dodatno naglasila konture, uzela je puder u prahu koji služi da bi se naglasila područja poput podočnjaka, brade i dela ispod jagodica. 

I naravno za kraj rumenilo.. 

Prešla je na oči, gde je koristila neutralne nijanse, od svetle do tamne braon. Ono što je sve iznenadilo jeste da pre samog nanošenja senke, prvo je stavila svoj sjaj u takođe braon nijansi..Ipak, vrlo ga je malo nanela, jer kako kaže, tako se sama senka bolje prima i razmazuje. 

Oči je dodatno naglasila ajlajnerom i naravno maskarom. 

Usne je zaokvirila tamnom nijansom olovke i dodatno ih istakla. 

Za sam kraj raščetkala je i popunila obrve. 

I to je to, vrlo jednostavno a itekako efektno šminkanje. Ovo je idealno za sve koji ne žele da imaju prenaglašenu šminku. 

 

 

Komentari (0)
Loading