Dočekajmo proleće sa ZEMLJANIM TONOVIMA na licu: Elegantnom i prirodnom šminkom dobićete DISKRETAN glamur

Vesti 07.03.2023 13:00 0

Zemljani tonovi šminke su se već dugo vremena smatrali klasičnim izborom za sve prilike

Šminkanje

Shutterstock

Suncem okupana koža i blistav ten, naglašen tamnobraon i bronzanim nijansama osvojili su dame, a to dokazuju i svetske lepotice.

U poslednje vreme, trendovi u šminkanju su sve više usmereni ka postizanju prirodnog izgleda sa diskretnim glamurom, naročito u dnevnoj šminki. Instagram mejk ap influenserke predvode ovaj trend kombinovanjem najrazličitijih zemljanih tonova - od senki za oči, rumenila, sjaja za usne do karmina i olovke za usne. Boje koje su trenutno u trendu uključuju nijanse bež, oker, zlatkaste, prljavo roze, terakota, braon i zagasito narandžasta.

 

 

Ovi tonovi su se takođe vratili u modne trendove, što nije iznenađujuće s obzirom na to da nude prirodan i sofisticiran izgled. Jednostavan primer kombinovanja ovih tonova može vam pomoći da postignete glamurozan i odmeren izgled na vašem licu.

Ukratko, trend prirodne šminke sa diskretnim glamurom je sve popularniji, a zemljani tonovi su trenutno u trendu. Zato nije loše da isprobate ovaj stil i da date vašoj šminki dozu prirodnog sjaja koji će vam pomoći da izgledate osveženo i samouvereno.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading