Jelena Rozga ima 54 kilograma, a ovo je njen jelovnik: Jedna stvar je PRESUDNA za fit činiju

Kristijana Ćaćić Vesti 01.03.2023 21:00 0

Jelena Rozga ima samo 57 kilograma i ne može da se ugoji

Jelena Rozga ima 54 kilograma, a ovo je njen jelovnik: Jedna stvar je PRESUDNA za fit činiju

Naj žena/Kristijana Ćaćić

Jelena je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a nakon toga i tahikardija. Pevačica tvrdi da je zbog svog zdravstvenog stanja održavala istu težinu dugi niz godina.

- Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - priča pevačica i dodaje:

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

- Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitaste žlezde. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom.

Najbolji trening za pevačicu su njeni nastupi.

- Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane "fit" i bude u dobroj kondiciji. Kada je počela pandemija koronavirusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitasta žlezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno.

- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje, objašnjava Rozga koja kaže da je umerenost sve što je potrebno, a prenosi Wanted.

Kako izgleda jelovnik Jelene Rozge

  • Doručak: Omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom
  • Ručak: Supa, meso, salata
  • Večera: Riba i povrće

Savet: Budite umereni u svemu

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading