"To što su mi UBRIZGALI u usne, je počelo da mi se POMERA": Devojka htela malo da dobije na volumenu, a onda je doživela pravi HOROR

Vesti 09.05.2023 20:10 1

Silikoni i fileri u ustima mogu da ulepšaju, ali i da upropaste izgleD

"To što su mi UBRIZGALI u usne, je počelo da mi se POMERA": Devojka htela malo da dobije na volumenu, a onda je doživela pravi HOROR

Printscreen/TikTok

U to se najbolje uverila Tiktokerka Erin Vudharst koja je želela da ima senzualnije usne, pa je u pokušaju da zaseni mnoge upropastila izgled svojih prirodnih. Rezultat je izostao, a usledila je prava noćna mora. Usne su toliko bile prepunjene da su umeci počeli da se pomeraju unutar usana i da "migriraju". 

Takva pojava, koju estetski hirurzi zaista nazivaju "migracijom", dešava se kada se dermalni filer proširi na drugu regiju, odvojenu od oblasti u koju je injekcija ubrizgana. To migriranje filera na usnama dešava se upravo iz razloga prepunjenosti, tačnije kada se previše filera ubrizga u neko područje, što se dogodilo Erin. 

 

@erin.woodhurst Looks like I’ve ate a bee lol #botched ♬ Toxic - Britney Spears

 

Ta mlada žena se oglasila putem TikToka kako bi apelovala na druge pripadnice nežnijeg pola da budu oprezne, ali i realne u svojim željama.    

- Gledam kako mi se lice uništava zbog filera. Izgledam kao da sam pojela pčelu - zavapila je ona, a preneo britanski portal "San".

 

Printscreen/TikTok

 

 

Fotografije koje je podelila ubrzo su postale viralne, a usledila je i šokantna reakcija i kada je pokazala kako je izgledala pre intervencije, a kako sada. Na pojedinim delovima su njene usne postale bele, a na nekima natečene i u modricama. Unutar njih se smesa pomerala pri samom pokušaju da ta očajna devojka progovori.   

Gledam kako mi se razdvajaju fileri na usnama i kako one otiču. Totalno sam upropašćena, gledam kako mi se razdvaja sadržaj u usnama - napisala je ona uz video za koji je dobila veliki broj komentara.

Printscreen/TikTok

 

 

Erinin video je očigledno šokirao mnoge jer je brzo prikupio više od 105 hiljada pregleda. Dosad ima više od 6.000 sviđanja i na stotine deljenja. Korisnici TikToka bili su zapanjeni njenim usnama i prokomentarisali su da je bilo najbolje da ostavi prirodne usne bez ikakvih intervencija.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
kole
25.02.2023 18:33

Kad nema volumen mozga, onda da poveca usne i zadnjicu.