Nakon glave lava na haljini, sad šeta u "očerupanim" sandalama: Kajli Džener ponovo razapeli, ali ovoga puta zbog obuće

J.V. Vesti 19.07.2023 11:31 0

Kajli Džener prati modne trendove po svaku cenu, pa nas je sada nakon haljine sa glavom lava, ponovo iznenadila neobičnim sandalama

Nakon glave lava na haljini, sad šeta u "očerupanim" sandalama: Kajli Džener ponovo razapeli, ali ovoga puta zbog obuće

Profimedia

Rijaliti zvezda uživa u odmoru u Kaikosu, pa nije časila časa i na instagram profilu objavila je fotografije i popričino razjarila svoje fanove. 

Naime, Kajli je nosila top sa naramenicama, zelenu mini suknje sa "peekaboo" tangama,  ogromnu mekanu neonsku torbu i potpuno fascinantne sandale sa  krznenim đonom.

 

 

 

 

„Kajli, nadmašila si sebe. Da li brišeš podove dok hodaš po kući u njima" - bio je samo jedan od kometara njenih fanova. 

Naravno, bilo je i onih koji su branili njen izgled uz komentar „sada će svaka devojka nositi cipele od perja“, dok su se neki osvrnuli na njen raskid sa Travisom Skotom "Travis sada vrišti, plače i povraća“.

Inače, iako su se rastali, Travis i Kajli imaju dvoje dece, Stormi (5) i Eru (1) ove nedelje priredili su im  zajedničku rođendansku zabavu. I ta žurka bila je prilično šokantna jer je dekoracija bila na temu "Astrovorld" i i to samo par nedelja nakon smrtonosne tragedije na istoimenom festivalu.

 

Čini se da Kajli izaziva kontroverzu gde god da ode, pa je prošlog meseca, dok je bila na Nedelji mode u Parizu izazvala pometnju svojom haljinom "Skjapareli" sa glavom poput lava, iako je PETA branila kreaciju od veštačkog krzna.

 

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading