U ovoj zemlji žene imaju NAJLEPŠU kožu na svetu: Nije do skupih preparata za lice, TAJNA je u ovome!

Vesti 06.01.2023 11:48 0

Male tajne nege žena koje imaju lepu i čistu kožu

lice

Unsplash

Skandinavke se ubrajaju među najlepše žene sveta, a tajna jedrog i zdravog izgleda njihove kože, zapravo je sasvim jednostavna.

Minimalizam je ono što karakteriše Skandinaviju u svakom smislu.

Trude da budu što jednostavnije i zato su pronašle recepte koji ne iziskuje puno truda, a daje dobre rezultate

Hidratacija

 

 

Ovo znači da morate da pijete dosta vode kako bi imale svež i ujednačen ten. Takođe dobar trik je da kremu ili losion nanesete na lice tri minuta nakon pranja lica.

Cirkulacija

 

 

Kako bi poboljšale opšte zdravlje kože, Skandinavke rade na pospešivanju cirkulacije u licu. Lagana masaža bademovim uljem pre upotrebe pilinge je savršena metoda za to. Masirajte lice kružnim pokretima prema gore i ka spoljnim delovima lica. Nakon nekoliko tretamna, primetićete da vam je koža blistavija.

Zaštitni faktor

 

 

Svaka žena zna da se zaštitni faktor ne preskače, bez obzira na godišnje doba. Zimi on može biti niži nego leti, ali nije preporučljivo da bude niži od 20. UV zračenje postoji cele godine, a upravo SPF prva je crta odbrane protiv preuranjene pojave bora i finih linija. Takođe, nije dovoljno SPF naneti samo ujutro, treba ga obnavljati kasnije u danu. Dobro je u torbi uvek da imate i balzam za usne sa SPF-om kako bi od sunčevog zračenja zaštitili i usne

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading