Šminka čini ČUDA: Neverovatna transformacija 77-godišnje neveste (VIDEO)

K.Ć. Vesti 27.12.2022 07:45 0

Video objavljen na Tik Tok-u pokazuje izuzetnu transformaciju 77-godišnje žene u atraktivnu 50-godišnju ženu. Sve zahvaljujući nizu tretmana povodom njenog venčanja

Šminka čini ČUDA: Neverovatna transformacija 77-godišnje neveste (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Na internetu se bez problema mogu naći video zapisi i saveti o kosi i šminki. Ovo je jedna od najpopularnijih tema na raznim veb lokacijama. 

Podmlađivanje žene od 77 godina povodom venčanja

Na nalogu @fabiosa.usa, koji se uglavnom fokusira na takozvane lajf hakove, objavljen je video koji prikazuje pripreme buduće mlade za venčanje.

Video je objavljen krajem novembra i već ga je pogledalo 1,9 miliona ljudi i dobio je preko 7.000 entuzijastičnih komentara.

Na početku transformacije vidimo ženu sa mnogo bora, čupava i nesavršenosti na licu . Kosa buduće udate žene takođe nije bila u najboljem stanju. Sečenje i farbanje bili su prvi korak ka novom izgledu mlade. Šminkeri su se fokusirali na definisanje crta lica i zaglađivanje kože. Senke za oči, guste trepavice i obrve učinile su da mlada zapravo izgleda mlađe nego što zaista jeste. Krajnji rezultat ostavlja neverovatan utisak.

@fabiosa.usa

She became a bride at 77 and amazed everyone with her makeover. ♬ Scars to Your Beautiful - Billboard Top 100 Hits

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading