Niko ne može da veruje kako ona izgleda bez ŠMINKE: "Treba zakonom ZABRANITI upoznavanje preko instagrama"

Vesti 21.01.2023 17:30 1

Muškarci su razočarani njenom tranzicijom ali su zato žene, oduševljene!

Niko ne može da veruje kako ona izgleda bez ŠMINKE: "Treba zakonom ZABRANITI upoznavanje preko instagrama"

Printscreen/TikTok

Mnoge devojke se danas služe raznoraznim trikovima kako bi izgledale što bolje na društvenim mrežama. Ipak, tanka je linija kada će vam nešto izmeniti lični opis. 

minka ima odličnu pokrivnu moć, može da transformiše svakoga, samo je pitanje koliko su ruke onoga ko šminka vešte. Tako je jedna Ukrajinka napravila opštu pometnju kada je pokazala kako izgleda bez šminke, a sada joj se pridružuje još jedna devojka.

 

 

Džesi Volk na Instagramu je veoma popularna i atraktivna devojka, a kako ne može više da izađe na kraj sa raznoraznim ponudama od muškaraca, odlučila je da pokaže svoje pravo lice.

Napravila je profil na TikTok-u na kom se pretežno bavi transformacijama. Džesi snima sebe pre i posle šminkanja i malo je reći da je razlika evidentna. Džesi je potpuno druga osoba kada skine puder, rumenilo, veštačke trepavice i karmin. Koliko šminka može da sakrije nedostatke, govori i to da Džesi nema čisto lice, već bubuljice koje prekriva puderom.

Snimci naišli su na prilično negativne reakcije jačeg pola, ali žene obožavaju da gledaju njene snimke.

 

 

- Katastrofa, nisam imao pojma da ovako izgleda - glasio je jedan komentar.

- Pratim te na Instagramu i gledam ovo sad... Ne verujem, dve različite osobe - nadovezao se drugi. 

- Pa ti posle kreni da se dopisuješ sa nekom devojkom na Instagramu. Pa ovo zakonom treba zabraniti - ređali su se negativni komentari. 

Ipak, ženama su ove tranformacije itekako zanimljive, i kada se već forsira toliko da pokažemo naše realno lice i stanje, čemu ovoliko negativnih komentara kada se neka devojka usudi da to uradi? 

I muškarci svoje nedostatke prikrivaju na neki drugi način. Brada je čist primer njihove tranformacije, jer većina ne izgleda isto kada nema bradu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Branko
26.12.2022 12:08

Izgleda i dalje lepo.