Nikol Kidman je MODNA muza, svi su se okretali za njom: Odabrala je HALJINU koja je idealna za DOČEK Nove godine

Vesti 24.12.2022 21:30 0

Nikol Kidman pozirala u nestvarnoj haljini bez leđa

Nikol Kidman je MODNA muza, svi su se okretali za njom: Odabrala je HALJINU koja je idealna za DOČEK Nove godine

Tanjug/Ap

Bez obzira na priliku, Nikol Kidman (55) je uvek raskošna. Supruga Kit Urbana to je još jednom dokazala svojom poslednjom objavom na Instagramu. Ovog petka, 23. decembra, glumica je na svom je profilu podelila kolaž fotografija na kojima je odevena u vrlo senzualnu crnu haljinu kompanije „Yves Saint Laurent”. Ova kreacija francuske modne kuće posuta šljokicama jedinstvena zbog dubokog izreza na leđima.

Poigravajući se ovim seksi detaljem, Nikol Kidman takođe je pozirala leđima okrenuta objektivu. Zvezda je ipak unela romantični štih u svoj izgled vezavši svoju kovrdžavu kosu nežnom crnom mašnom. I, nimalo neobično, reakcije osam miliona pratilaca australijske glumice nisu izostale.

 

 

Obožavaoci su je obasuli komplimentima u komentarima: „Najlepša žena na svetu“, „Kraljica“, „Predivna i uvek tako elegantna“, „Senzacionalna“, „Nestvarno lepa“, „Blistava“, „Tako zgodna i neverovatno seksi“…

Ali, u stvarnosti, ova halter haljina je još seksipilnija nego što ove fotografije pokazuju. Nikol Kidman ponela je ovu kreaciju 20. decembra kako bi prisustvovala zabavi u Sidneju povodom imenovanja nove glavne urednice ovdašnjeg izdanja časopisa Vogue.

I kao što možemo da vidimo na fotografijama s događaja, ova Yves Saint Laurent haljina sa šljokicama nije samo atraktivna zbog golih leđa. Njen donji deo krase i prozirni izrezi koji su otkrivali veš nekadašnje partnerke Toma Kruza.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading