Ona smišlja IMENA za vašu bebu umesto VAS: Uzima ogromne PARE za to a roditelji su ODUŠEVLJENI!

Vesti 01.01.2023 15:40 0

Roditelji ne mare za novac kada stigne panika i neodlučnost oko imena

Ona smišlja IMENA za vašu bebu umesto VAS: Uzima ogromne PARE za to a roditelji su ODUŠEVLJENI!

Printscreen/TikTok

Amerikanka Tejlor A. Hamfri (33) je pomogla u davanju imena više od 100 beba u 2020. godini, zaradivši više od 150.000 dolara.

Neki uspaničeni roditelji joj plate 10.000 dolara kako bi im Tejlor pomogla da se odluče za besprekorno ime za dete.

 

 

- Ako pogledate najpopularnija imena za bebe, to je tako izdajnički znak naših kulturnih vrednosti i težnji - rekla je Tejlor za "New York Post".

Preduzetnica iz Njujorka, koja nema dece, sebe oglašava kao 'strastvenu spisateljicu i pripovedačicu' koja je 'vešta u brendiranju, marketingu i društvenim medijima'.

Bivša studentkinja Univerziteta u Njujorku je oduvek bila opsednuta imenima za bebe i da je konačno pronašla svoj pravi poziv kada je 2015. osnovala svoj posao "What's In a Baby Name".

Zavisno od toga koliko budući roditelji plaćaju, njene usluge 'sežu od telefonskog poziva i popisa imena po narudžbi do genealoške istrage' s ciljem otkrivanja starih porodičnih imena.

Nedavno je inovativna preduzetnica odabrala ime za bebu Parks roditeljima koji su se prvi put poljubili u gradu Parker.

Hamfri je takođe savetovala zabrinutu majku koja je razmišljala o promeni imena svoje kćeri - Isla - jer se ono stalno pogrešno izgovaralo. Plaćena je jer je rekla mami da se drži škotskog imena.

Ona je rekla da joj se često obraćaju roditelji koji dobijaju treće ili četvrto dete i očito su ostali bez ideja za imena.

 

 

U nedavnom videu na TikToku, Tejlor je savetovala mamu koja čeka treću bebu i treba joj ime koje bi bilo u skladu s imenima njena dva starija sina, Emeta i Milera.

Iako bi neki mogli optužiti parove za lenjost zato što nekome plaćaju da imenuje njihovo dete, Hamfri insistira da su roditelji koji plaćaju jednostavno i perfekcionisti.

A ako se ipak ne odluče na imena koja je ponudila, kaže da bebe često imaju dva imena, od kojih je srednje njen izbor.

 

Komentari (0)
Loading