Tehnika ŠMINKANJA koja je postala VIRALNA na TIkToku: Nekadašnje RUMENILO se vratilo u TREND ali na potpuno NOVI način nanošenja!

Vesti 24.03.2023 09:49 0

Nekadašnje rumelo i crveni obrazi zamenili se već nekoliko godina unazad - konture lice

Tehnika ŠMINKANJA koja je postala VIRALNA na TIkToku: Nekadašnje RUMENILO se vratilo u TREND ali na potpuno NOVI način nanošenja!

Printscreen/TikTok

Sada se već polako vraća u trend ali samo nanošenje je totalno drugačije nego do sada. "W-Blush" je tehnika koja ima za cilj da sjaj na obrazima bude efekat letnjeg sjaja pa čak i preko zime. 

Tehnika se sastoji u crtanju oblika slova "W" preko mosta nosa, povezujući oba obraza. Da biste to uradili, rumenilo se povlači od najviše tačke jagodične kosti prema centru obraza. Odatle povucite rumenilo do centra nosa, gde bi sunce prirodno padalo, i ponovite postupak na drugoj strani.

 

 

Mnoge devojke su načisto poludele za trendom pa su ga i isprobale. 

 

 

Njihov jednoglasan komentar je bio da, ako volite izgled kao da imate blage opekotine od sunca onda je ova tehnika savršena za vas. Što je svakako prirodan izgled.

Istina je da je samo konturisanje lica broj jedan i da će očigledno ostati još dugo, ali ono što mnogima smena kod ove tehnike, tj. ljudima koji propagiraju prirodan izgled, jeste mogućnost pravljenja nepostojećih linija i crta lica koje ne posedujete. 

Svako ima svoj ukus kada je šminka u pitanju pa samim tim neka se svako i šminka po svome, ne moraju uvek da se trendovi prate. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading