Neuredno i PRENAGLAŠENO nisu opcije: Mali trikovi Kejt Midlton zbog kojih uvek izgleda SVEŽE i DOTERANO

Vesti 30.01.2023 09:00 3

Pet bjuti pravila Kejt Midlton pomoću kojih izgleda sveže i uvek doterano

Neuredno i PRENAGLAŠENO nisu opcije: Mali trikovi Kejt Midlton zbog kojih uvek izgleda SVEŽE i DOTERANO

Tanjug/Ap

 

Kejt Midlton odnedavno poznata i kao princeza od Velsa, po kraljevskom kodeksu mora da poštuje nekoliko protokola kada su u pitanju njena šminka i frizura. Dok je njena kosa uglavnom prepuštena rukama vrhunskih frizera, dugo se šminkala sama, čak i nakon udaje za princa Vilijama 2011. godine.

1. Bez jarkog ruža

Postoji razlog zašto nikada nećete videti Kejt s crvenim ili ljubičastim ružem na usnama. Naime, kraljevska pravila nalažu joj korišćenje isključivo nude ili svetloružičastih nijansi.

2. Bez upečatljivog laka za nokte

Kraljica Elizabeta II bila je poznata je po tome što je odbijala jarke boje na noktima, a Kate se pridržava iste beauty rutine. Naime, uvek ima kratke nokte, uglavnom nalakirane prozirnim ili nude lakom.

3. Jednostavnost pri šminkanju

Iako će za večernje evente nositi smokey eye ili dodatni sloj maskare, Kejt nije pobornica teške šminke. Uz puder sa srednjom prekrivnom moći i lagane šminke na očima, obično se pridržava jednostavnog looka pa nikad ne preteruje s rumenilom, senkom ili karminom.

4. Setovanje šminke

Kada Kejt prisustvuje nekom događaju, često se mora zadržati satima i obavljati razne aktivnosti. To znači da tokom dana njena šminka i frizura moraju biti besprekorne. Kako bi to postigla potrebno je nekoliko trikova, uključujući vrlo dobar puder za setovanje tako da joj se lice ne prosija, kao i dobar sprej za setovanje kako bi sve ostalo na svom mestu, ali i skrivenu mrežicu za kosu koja sprečava "raspadanje" punđe.

7. Neuredno nije opcija

Kada je u javnosti, Kate uvek mora da izgleda doterano. Uvek mora da izgleda besprekorno, od odeće do šminke i frizure, pa čak iako je u sportsko-elegantnom izdanju.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)
Loading
zora
30.01.2023 09:40

Ne izgleda doterano zbog malih trikova vec joj je "posao" da bude doterana od jutra do ponoci.

mile
30.01.2023 11:58

Izgleda uvek sveze operisana.

Vesna
06.06.2023 01:44

Mlada ,naspavana zena ,koja nista ne radi. Pogledajte stjuardese,koje rade tezak fizicki posao. Predpriprema aviona, od fizicke provere opreme, svakog sedista ispod i dzepa iza, polica , svih kolica i spremista ,a iprednja vrata su teska,kolica sa picem ili hranom, koja se voze u avionu ,koji je pod uglom...pomoc nekim putnicima oko spremanja kofera u police... I uvek imaju frizuru,uredno nasminkane i sa namazanim noktima ... i nasmejane iako su ustale u tri ,nocas ,ili je celonocni let od 11 sati.