Jednostavna, a za SVE PRILIKE: Frizer Dženifer Lopez i Kim Kardašijan pokazao trik za SAVRŠENU frizuru punu VOLUMENA

Vesti 11.10.2022 11:56 0

Ako volite jednostavne trikove s maksimalnim efektom, obožavaćete ovaj savet frizera Dženifer Lopez koji je otkrio kako napraviti konjski rep s puno volumena.

Jednostavna, a za SVE PRILIKE: Frizer Dženifer Lopez i Kim Kardašijan pokazao trik za SAVRŠENU frizuru punu VOLUMENA

Profimedia

Kada je reč o kosi, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i Dua Lipa imaju tajno oružje. Njegovo ime je Kris Apleton. Ovaj talentovani frizer zaslužan je za Kiminu izblajhanu kosu na Met Gali, te isfeniranu frizuru Dženifer Lopez na Super Boulu.

Zahvaljujući poslu u kojem konstantno mora da se nosi s nedostatkom vremena smislio je neka brza i kreativna rešenja koja često deli na društvenim mrežama. Nedavno je pratiocima otkrio kako podići konjski rep i dati mu preko potrebni volumen, a ako volite jednostavne trikove s maksimalnim efektom, obožavaćete ovaj savet.

Nakon što je na modelu napravio običan konjski rep srednje visine, Apleton je pomerio gumicu za kosu nekoliko centimetara unazad kako bi je olabavio. Napravio je rupu u kosi tačno iznad gumice, a zatim presavio konjski rep ispod gumice i do kraja kroz rupu kako bi stvorio dodatnu visinu. Potom je zategnuo konjski rep i dodatno ga raščupao prstima. Rezultat je, kaže, dvostruki volumen.

Ceo postupak pogledajte u videu.

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading