Pogledajte njegove ČARAPE i saznajte kakav je TIP: Ako preovladava OVA boja, čuvajte ga se

K.Ć. Vesti 19.09.2022 20:00 0

Čarape nisu samo funkcionalan odevni predmet, već i suštinski dodatak koji govori mnogo o nama

Pogledajte njegove ČARAPE i saznajte kakav je TIP: Ako preovladava OVA boja, čuvajte ga se

Shutterstock

Nedavno britansko istraživanje pokazuje da prosečan muškarac ima najmanje 25 pari čarapa. Iako su crna i siva najpopularnije, sve više ih zamenjuju sofisticiranije boje i šare. Čarape više nisu samo podloga za cipele, već same dolaze do izražaja, privlače pažnju i ... govore mnogo o ličnosti vlasnika.

Šta različiti stilovi i obrasci govore o momcima koji ih nose?

Svetle, žive boje sa prevlašću crvene

Crvena označava moć i nameru da se ponaša odgovorno. Strast i predanost su osobine koje čoveku koji nosi crvene čarape ima u krvi.

Lude, smešne šare i natpisi

Njihov vlasnik ima veliko srce, voli da putuje i se igra. Smisao za humor ga spasava u svakoj situaciji i neće oklevati da ga iskoristi u najapsurdnijem trenutku.

Superherojske čarape

Najčešće ga nose društveni aktivisti koji su privrženi "stadu"; iako se ne plaše da se izdvoje iz gomile (često igraju po sopstvenim pravilima), ali ipak više vole da pripadaju grupi. Oni to biraju mudro i promišljeno, jer vole osećaj prihvatanja i sposobnost da deluju za ideje.

Crne, braon, tamnoplave i sive čarape

Nose ih tradicionalisti za koje se vezuje ozbiljnost i za koje smatraju da je formalizovanje svakog aspekta života jedini pravi put.

Sa tačkicama

Njihov vlasnik je hirovit i lud. Dosada i konzervativizam su pojmovi koje on ne razume i ne prihvata. Momak u čarapama na tačkice voli da pomera granice, a njegova mašta je potpuno aktivirana. Zna da sebe ne shvata ozbiljno i to je njegova velika prednost ili mana, kako za koga.

Na pruge

Nose ih uglavnom opušteni flertovi koji, međutim, cene formalnu stabilnost u životu. Kreativnost i poslovna sposobnost su njihovo tajno oružje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading