On je prvi MUŠKARAC na NASLOVNOJ strani BRITANSKOG VOGA: Miljama je DALEKO od klasične MUŠKARČINE, a ŽENE zbog jedne stvari OTKIDAJU na njega

Vesti 17.09.2022 10:30 1

Američki glumac TImothee Chalamet je prvi muškarac koga je uredništvo britanskog izdanja Voguea odabralo za naslovnicu

On je prvi MUŠKARAC na NASLOVNOJ strani BRITANSKOG VOGA: Miljama je DALEKO od klasične MUŠKARČINE, a ŽENE zbog jedne stvari OTKIDAJU na njega

Profimedia

Timoti je trenutno najpoželjniji holivudski neženja, a ono što je posebno simpatično u celoj ovoj priči je činjenica da svojim izgledom potpuno prkosi stereotipa i daleko je od nabildovanog muškarca puca od testosterona.

Uprkos tome, žene su lude za Timotijem, a tajna njegovog uspeha se i krije u tome što je svoj i poseban i ne tangiraju ga zajedljivi komentari.Zvezda filma "Dina", sada odlazi korak dalje, a njegovo pojavljivanje na noslovnoj strani britanskog Vogue-a, predstavlja definitivno prekretnicu u sveukupnom doživljaju muške, ali i ženske lepote.

Za njegov izgled zaslužan je urednik Edvard Eninful, koji je izjavio da je čekao "pravi trenutak" da odabere muškarca za naslovnicu Voguea, legendarnog modnog magazina koji postoji već 106 godina. On je opisao Timotija kao glumca koji podseća na Džejmsa Dina i Leonarda Di Kaprija, ali koji „uništava staromodnu definiciju muškosti“.
Glumac je naveo da mu je izuzetna čast da bude zvezda naslovnice Vogue-a na kojoj su se ranije nalazile Rijana, Bili Ajliš i Lejdi Gaga. Timoti se proslavio 2017. godine po ulozi u filmu "Zovi me svojim imenom", koji je bio nominovan za Oskara. Najavljeno je da će se uskoro pojaviti u mjuziklu o Viliju Vonki, liku iz knjige za decu „Čarli i fabrika čokolade”. Tokom proteklih godina, Timoti se susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svom ljubavnom životu. Kada je jednom prilikom rekao da smatra da su ljubav i seksualnost fluidne, počele su glasine da zapravo pokušava da se predstavi kao homoseksualac,a li je on to demantovao i rekao da je njegova izjava izvučena iz konteksta.
Komentari (1)
Loading
uzas
17.09.2022 14:31

Vise izgleda kao androgina zena nego kao muskarac.Iskreno meni kao zeni nije jasno da se nekoj osobi zenskog roda svidja ovakav muskarac posto meni izgleda kao zena u muskoj odeci .