BEOGRAĐANKE su otkinule za ovim CIPELAMA: Najveći HIT 2022. godine nekima je ODVRATAN, ali druge ŽENE za to ne HAJU i ponosno ih nose

Vesti 02.08.2022 10:05 0

Među ključnim komadima obuće ove sezone izdvojila se kombinacija elegantne modne klasike i jednostavnih modela

BEOGRAĐANKE su otkinule za ovim CIPELAMA: Najveći HIT 2022. godine nekima je ODVRATAN, ali druge ŽENE za to ne HAJU i ponosno ih nose

Shutterstock

Žene su lude za cipelama, pa se tako svake godine izdvoji neki modeli koji dominira.  

U svakoj modnoj sezoni cipele su omiljeni modni dodatak. I dok neki  smatraju da su previše muškobanjaste i nedovoljno ženstvene, mokasine su apsolutno najveći hit 2022. godine.

Koja je tajna njihove popularnosti?

Jednostavne i praktične, ravne cipele donose neodoljivu kombinaciju udobnosti i elegantnog izgleda koja će biti omiljena za dnevne, ali i za večernje kombinacije. Mokasine su definitivno i elegantne i sofisticirane, a ujedno i udobne. Svojim izgledom prkose cipelama na štiklu, potpunpo su drugačije, ali se u mogu uklopiti u sve odevne kombinacije.

Ove godine nosićemo mokasine u njihovoj klasičnoj verziji – od mekane kože sa mat efektom ili brušene kože, lišene detalja ili samo sa ukrasnom metalnom kopčom. Na listi najpopularnijih modnih dodataka naći će se i mokasine sa zdepastim đonom i platformom.


Još jedan način da ove godine nosite nove trendi mokasine je u kombinaciji sa čarapama. Bele ili crne, žive boje ili šare, čarape će dati mokasinima još efektniji izgled.
 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading