Ima TROJE dece i 41. godinu, a telo izvajano: Kune se u jednu vežbu koju mogu da rade i najveći lenjivci!

K.Ć. Vesti 28.06.2022 08:00 0

Jedna majka troje dece, koja ima 41 godinu i izgleda, najblaže rečeno, kao avion, tvrdi da je za njen izgled zaslužna jedna pomalo bizarna fitnes metoda – uvlačenje stomaka ili tzv. vakuum metoda

Ima TROJE dece i 41. godinu, a telo izvajano: Kune se u jednu vežbu koju mogu da rade i najveći lenjivci!

Printscreen/Instagram

"Ako ne znate šta je vakuumiranje stomaka, to je stara bodibilderska tehnika. I mogu da nabrajam i nabrajam dobre strane tehnike, ali jedna koja vas verovatno zanima je kako da smanjite struk. Posebno nakon orođaja, otkrila sam da je ovo sjajno i struk mije sada, posle tri porođaja, tanji nego ikada", tvrdi žena, koja na Instagram nalogu Summer_fit_style pokazuje i kako se to radi.

Dobra stvar u vezi sa ovom vežbom je da može da se radi stojeći, sedeći, ležeći i ne treba vam nikakva oprema.

"Najprostije rečeno, ideja je da uvlačite stomak tako da razmišljate o tome da pupak uvučete što više unazad. Razmišljajte o tome kao da treba pupkom da dotaknete kičmu. Zadržite tako 20 sekundi ili više", poručuje.

Oduševljeni njenim izgledom, ljudi su je pitali da li je ovaj metod jačanja trbušnih mišića zdrav, na šta Samer odgovara da osim što jača mišiće stomaka, poboljšava držanje, jača karlične mišiće i abdominalnu kontrolu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading