Probala sam istu HALJINU u KABINAMA različitih prodavnica: Doživela sam ŠOK, na svakom ogledalu izgledam totalno DRUGAČIJE

Vesti 16.06.2022 11:50 0

Definitivno da nas varaju

Probala sam istu HALJINU u KABINAMA različitih prodavnica: Doživela sam ŠOK, na svakom ogledalu izgledam totalno DRUGAČIJE

Printscreen/Instagram

Devojka iz Australije, influenserka Bri Lenehan (25) često se zalaže za prihvatanje nedostataka i mana na svom telu. Poznata je po tome što se fotografiše u istim modnim kombinacijama iz drugačijih uglova i različitih poza. Sve to je čist dokaz da su društvene mreže laž i da moramo prihvatiti nas takve kakvi i jesmo.

 

 

Devojka kako bi pokazala realno stanje, obišla je nekoliko trgovina s odećom i fotografisala se u kabini u haljini koju je imala na sebi. Jedina razlika je bila ta što je osvetljenje u radnjama bilo skroz drugačije. 

- Neke trgovine koriste manipulaciju ogledala kako bi prevarili kupce da se osećaju vitkije ili više kada isprobavaju odeću. Druge trgovine koriste mekšu rasvetlu kako bi se sakrile izbočine i nepravilnosti koje svi imamo na tijelu. A tu su i trgovine koje koriste široka ogledala ili oštru rasvetu koja baca senku na vaše telo i preuveličavaju svaku manu... A ako ste se pitali, nema ništa loše u tome da imate normalne tjelesne 'mane'.

 

 

Bri je na fotografiji pokazala nadut stomak i grudi bez grudnjaka, a sa osmehom je pozirala ispred ogledala u nekoliko butika. 

 

 

Ona je za ovu priliku uzela usku ružisčastu haljinu, gde joj se na jednom osvetljenju ocrtavao pupak, stomak i spojleri, dok je na drugom ogledalu imala savršeno vitku figuru.

-  Ovi su postovi ovde svake nedelje,  kako bi vas podsetili da se ne uspoređujete ni jedan odsto sa nečijim životom koji vidite na društvenim mrežama. Nema ništa loše u tome da imate stomačić, celulit, strije, ožiljke, istaknute kukove ili bilo šta drugo. To sve većina nas ima - rekla je ova devojka.

- Ne zaboravite biti ljubazniji prema sebi, u svakom trenutku - dodala je ona.

Ona se fotografisala u jednim farmerkama koje su isti broj, ali u jedoj radnji u njih može da uđe, dok u drugoj ne. Pored fotografije, podsetila je pratioce da njihova vrednost nije povezana sa veličinom koju nose, i da je najvažnije da nam ta odeća bude udobna. 

 

 

Ljudi koji je prate, oduševljeni su njenim samopouzdanjem, pa joj ostavljaju mnoštvo komentara podrške ispod komentara. 

- Obožavam te, svaki dan me inspiriraš da se bolje prihvaćam. Hvala ti - pisali su joj.

 

 

Komentari (0)
Loading